Schimbări la conducerea PMP Brăila! Botea: ”Echipa Tomac a dizolvat CEJ-ul! Va fi numit un președinte interimar!”

Se pare că președintele PMP Brăila, Viorel Botea, pierde teren în fața echipei conduse de Eugen Tomac. Întrebat despre dizolvarea Consiliul Executiv Județean și demiterea lui, Botea a declarat:

”Momentan Congresul nu a fost validat, există contestații. Din punct de vedere legal, domnul Diaconescu este în continuare președintele PMP și doar dânsul poate dizolva CEJ-ul și demite președinți de filială. Eu nu voi renunța la calitatea de membru PMP și nici la funcția de conducere, până când nu se vor clarifica aspectele Congresului.

Sigur că, în momentul în care domnul Eugen Tomac va fi președintele legal al PMP vor exista și schimbări în organizație și probabil va fi numit un președinte interimar”, a declarat Viorel Botea.

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa salută decizia lui Eugen Tomac de a schimba conducerea PMP Brăila.

”Îmi doresc ca partidele de dreapta din Brăila să fie unite în fața social-democraților. Am încredere că domnul președinte Eugen Tomac va alege un om vertical, cu care să putem face o opoziție constructivă la Brăila, și nu un PSD-ist deghizat, așa cum am avut până acum.

Partidele de dreapta trebuie să găsească o modalitate pentru a face front comun în ridicarea unui zid de opoziție care să facă față PSD-ului. Numai împreună putem reuși și am convingerea că același lucru și-l dorește și domnul Tomac, pentru Brăila și pentru organizația PMP de aici”, a declarat președintele PNL Brăila, deputatul Popa Alexandru.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry