Social-democrații fac scut în jurul președintelui Chiriac! Dobre: ”Care sunt fondurile europene atrase la Cireșu? Iese la iveală adevărata față a liberalismului brăilean!”

Social-democrații au făcut scut în jurul președintelui Consiliului Județean, în războiul declarațiilor politice. Campania electorală de la Viziru a încins spiritele în cele două tabere PNL și PSD.

După răspunsul deputatului Mircea Florin, a venit rândul vicepreședintelui Consiliului Județean, Ionuț Dobre, care i-a dat o replică acidă deputatului liberal Popa Alexandru.

Mini-deputatul Popa transmite că un primar gospodar nu cere bani de la bugetul de stat ci trebuie să ia bani europeni. Păi care sunt fondurile europene atrase la Cireșu de bunul său tată? Dle primar Popa, iertați-l, că-i mic și nu și-a dat seama de jignirea publică pe care v-a adus-o…

Prin ordonanța de urgență nr. 758/09.2020, guvernul a direcționat sume colosale tatălui deputatului ca urmare a cererii acestuia. Asemenea mizerie politică este generată de un deputat de Brăila prin declarații publice iresponsabile care jignesc primarii, iar același mini-deputat este dispus să-l arunce și pe tatăl său în ridicol… Iese la iveală adevărata față a liberalismului brăilean mergând pe principiul …”să-mi fie mie bine, restul Dumnezeu cu mila, iar când e cazul ne dezicem chiar și de tata”, a spus vicepreședintele Consiliului Județean, Ionuț Dobre.

Disputa dintre politicieni se pare că ar fi pornit de la faptul că, președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac, a declarat într-o scurtă conferință de presă, cu privire la alegerile din comuna Viziru: ”Ne vom lupta ca această comună să rămână în continuare o comună PSD, pentru că singura șansă de dezvoltare a acestei comune, pe actuala guvernare, este Consiliul Județean”.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry