Tupeul deputatului de la Cireșu: ”Va pleca de la PNL cineva vreodată, doar dacă vreau eu să plece, altfel nu va pleca nimeni”

S-au umflat mușchii pe deputatul de la Cireșu, președinte pe tot județul al liberalilor brăileni, după ce doi primari și-au dat demisia din PSD și au anunțat că vor să-și încerce norocul alături de gașca care conduce astăzi Partidul Național Liberal.


Alexandru Popa le-a transmis un mesaj foarte clar primarilor PNL, în cadrul unei conferințe la care au participat doar jurnaliștii agreați, ăia care nu scriu despre afacerile cu muncitori la negru, angajați să construiască pentru AGRIPOP, firma familiei deputatului, un centru local de colectare a cerealelor.

Mesajul deputatului a fost catalogat drept o intimidare și o sfidare față de cei care nu ”candidează pe liste și devin aleși prin redistribuire”. Primarii PNL care nu au vrut să intre într-un conflict deschis cu șeful lor de partid, spun că toate aceste porniri vin din faptul că Alexandru Popa este încă un copil, ”băiatul lui tata”, care nu este ”copt la minte” și care s-a trezit acum la butoanele unui partid pe care nu știe să-l conducă.

Surse din PNL spun că partidul trece printr-o perioadă foarte tensionată din cauza faptului că deputatul și-ar fi angajat și numit în funcții bine plătite, la stat, apropiații, iar liberalii care au muncit ani de zile la imaginea PNL-ului au fost trași pe dreapta de către deputatul de la Cireșu.

După tupeul pe care l-a avut în conferință – ”Va pleca de la PNL cineva vreodată, doar dacă vreau eu să plece, altfel nu va pleca nimeni” – deputatul si-a dat seama că ar putea pierde și oamenii pe care îi mai are și și-a schimbat atitudinea.

”Dacă cineva ar dori vreodată să schimbe echipa, i-aș strânge mâna(…) cu siguranță va fi o pierdere și pentru mine”, s-a repliat deputatul de la Cireșu, recunoscând faptul că primarii sunt ”aducători de voturi”.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry