Turistul Canciu a fost numit secretar de stat la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului! Dobrescu l-a înlocuit pe Cătălin Boboc la Ministerul Muncii!

Președintele PNL, deputatul Alexandru Popa, a reușit să-i asigure lui Cătălin Canciu jobul mult visat, la minister. Și cum șefului ISJ Brăila îi place mult să călătorească, în interes de serviciu, având 5 deplasări în acest an peste hotare, din care doar una în interes personal, Popa i-a făcut pe plac și l-a mutat pe Florin Dobrescu la Ministerul Muncii, iar în locul lui l-a instalat pe turistul Canciu.

”Poziția PNL Brăila se întărește la centru. În urma rezultatelor foarte bune obținute de Cătălin Canciu în ultimii ani ca inspector școlar general al județului Brăila, am luat decizia de a-l promova pe acesta în funcția de secretar de stat. La rugămintea mea, domnul Canciu a acceptat să meargă la București și a fost numit astăzi în funcția de secretar de stat la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului”,

spune deputatul Popa.

Tot de astăzi, Florin Sergiu Dobrescu, care a fost secretar de stat la ministerul amintit, a fost numit secretar de stat în Ministerul Muncii, în locul ocupat până acum de Cătălin Boboc.

Deputatul Popa spune că este pentru prima dată când PNL Brăila are doi secretari de stat

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, spune că este pentru prima dată când PNL Brăila are doi secretari de stat în Guvern, în ciuda faptului că până acum, Cătălin Boboc, fost candidat din partea PNL la Consiliul Județean Brăila în 2020, a ocupat această funcție la Ministerul Muncii. Din păcate, Cătălin Boboc nu a putut fi contactat telefonic pentru un punct de vedere sau pentru a oferi o explicație asupra modalității în care s-a produs această schimbare în funcții.

”Precizez că este pentru prima dată când PNL Brăila are doi secretari de stat în Guvern. Am făcut aceste alegeri cu responsabilitate și sunt convins că atât domnul Canciu, cât și domnul Dobrescu vor reprezenta într-un mod onorabil filiala PNL Brăila, dat fiind că s-au dovedit amândoi niște profesioniști în domeniul lor”,

spune deputatul Popa.

E drept că un pensionar MAI la Ministerul Muncii și un turist la Ministerul Turismului sunt cei mai potriviți profesioniști în domeniile lor.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry