Viceprimarul comunei Movila Miresii a demisionat! Orzan Mădălin este în continuare membru PSD!

Orzan Mădălin, viceprimarul comunei Movila Miresii a demisionat din funcție, din motive personale. Întrebat dacă acesta a renunțat și la calitatea de membru al Partidului Social Democrat, președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac, a spus că sunt doar niște zvonuri și că nimeni nu și-a dat demisia până la această oră din PSD.

”Am aflat și eu. Am avut o discuție cu domnul primar de la Movila. Este o decizie personală. O să ajung și acolo pentru că o să fac un periplu prin județ și administrativ, dar și politic, acolo unde este cazul. Vom discuta și acest aspect.

Se pare că este un motiv personal. Așa este când ești tânăr în politică, trebuie să aștepți să îți vină rândul. Presupun că lucrurile sunt sub control. Nu va pleca nimeni din organizații, chiar dacă pe surse unii fug într-o parte, alții se duc la AUR”,

a declarat președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Mădălin Orzan era unul dintre cei mai apropiați oameni ai primarului Dumitru Panțuru. Localnicii spun că acesta urma să fie chiar succesorul lui Panțuru la conducerea comunei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry