VIDEO: TUPEU incredibil! PNL-ul lui Popa a venit să-și facă poze la POD! Deputatul de la Cireșu a fugit de jurnaliști și s-a făcut că nu aude!

Aproape toți liberalii brăileni s-au înghesuit să-și facă simțită prezența la inaugurarea Podului peste Dunăre. Inclusiv notarul Mitescu, cel care declara că la pod vor fi ”bai de mulţime, şedinţe foto, declaraţii sforăitoare şi auto flatulări”, a venit să miroasă… Dunărea de pe malul tulcean.

Am încercat că-l întrebăm pe deputatul de la Cireșu de ce a permis o astfel de declarație care a fost asumată de PNL Brăila, fiind distribuită pe pagina oficială a partidului, însă acesta a fugit efectiv de întrebările jurnaliștilor și s-a făcut că nu ne aude.

De ce vă este frică domnule deputat, de la Cireșu?

Vă este frică că vă întrebăm dacă l-ați promovat pe Dobrescu în funcția de secretar de stat pentru că v-a ajutat să scăpați de niște dosare penale? Că așa vă acuză colegii dvs. de alianță!

Vă este frică că vă întrebăm de relațiile dvs. cu lumea interlopă? Că așa se aude prin târg… aveam și noi câteva fotografii pe care am dori să le explicați în fața brăilenilor!

Vă este frică că vă întrebăm câți din angajații Direcției Agricole sunt rude cu dvs., sau cu membrii PNL Brăila?

Acești ”Gică Contra” ai Brăilei, care au criticat în ultimii trei ani toate investițiile care s-au făcut în județul nostru, care nu au ridicat o piatră și nu au scris o foaie în folosul brăilenilor, au avut tupeul să-și facă apariția la un eveniment pe care PNL Brăila l-a criticat, asumat, pe pagina de Facebook a partidului! RUȘINE!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry