Implicarea polițiștilor de penitenciare din Penitenciarul Brăila în salvarea de vieți omenești

Gest de omenie din partea angajaților de la Penitenciarul Brăila. Polițiștii de penitenciare din Penitenciarul Brăila au răspuns afirmativ la nevoile Centrului de Transfuzie Sanguină Brăila , astfel în perioada 12.09.2022 -15.09.2022, aceștia  participă la acțiunea de donare de sânge .

Prin exemplul lor, polițiștii au dorit să îi încurajeze pe cât mai mulți oameni să doneze sânge pentru a salva vieți. Este un îndemn pentru toți, de a-i ajuta pe cei care trec, în prezent, prin momente grele. Sângele, simbol al vieții, folosește fiecărei persoane aflate în impas, iar o oră din viața noastră, dedicate donării de sânge poate salva o altă viață!

“Înțelegând faptul că pot contribui la salvarea unor vieți omenești, personalul Penitenciarului Brăila s-a implicat voluntar în acțiunea de donare de sânge. Demersul personalului din cadrul Penitenciarului Brăila reprezintă un ajutor acordat instituțiilor medicale ce se confruntă cu situații dificile, cauzate de insuficiența sângelui necesar transfuziilor, constituind totodată un gest de solidaritate cu cei aflați în suferință”, a declarat Comisar șef de poliție penitenciară Simona KOBER, Purtător de cuvânt al Penitenciarului Brăila.

Pe această cale conducerea penitenciarului mulțumește atât Centrului de Transfuzii pentru disponibilitatea manifestată cât și angajaților pentru gestul omenos de care au dat dovadă.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry