Se continuă vaccinarea populației în județul Brăila! Astăzi, echipa mobilă a fost în Râmnicelu! Urmează Roșiori și Bărăganul!

Instituția Prefectului – Județul Brăila vă informează că echipa mobilă de vaccinare din municipiul Brăila va asigura, în următoarele trei zile,  rapelul sau doza booster în localitățile Râmnicelu, Roșiori și Bărăganul, dar și vaccinarea altor persoane eligibile cu vârsta de peste 12 ani.

Astfel, în urma unei solicitări transmise de către Primăria Râmnicelu, la nivelul Nucleului de coordonare a vaccinării împotriva Sars-CoV-2 Brăila s-a identificat o soluție în acest sens și s-a dispus constituirea unui echipe mobile de vaccinare arondată centrului din cadrul sălii de sport a Liceului Tehnologic ”Anghel Saligny” și deplasarea la Râmnicelu, miercuri, 08.12.2021, pentru asigurarea fluxului de vaccinare, în intervalul orar 10.00-14.00, la dispensarul din localitate.

De asemenea, joi, 09.12.2021, echipa mobilă de vaccinare va ajunge în comuna Roșiori, pentru continuarea campaniei de vaccinare pentru persoanele eligibile de peste 12 ani, care au solicitat inocularea fie cu prima doză de ser anti-Covid, fie cu doza de rapel sau booster. Precizăm că vaccinarea se va desfășura în intervalul orar 10.00-13.00, la sediul din strada Trandafirului, nr.32 .

Vineri, 10.12.2021, echipa mobilă va ajunge în UAT Bărăganul, pentru asigurarea fluxului de vaccinare, în intervalul orar 10.00-13.00, la dispensarul din localitate.

Menționăm că transportul personalului va fi asigurat de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brăila, echipa fiind însoțită și de o ambulanță SMURD, iar vaccinurile disponibile vor fi cele de la Pfizer și Johnson & Johnson.

În ceea ce privește activitatea de vaccinare care s-a desfășurat, în data de 03.12.2021, în localitatea Dudești, cu ajutorul echipei mobile au fost inoculate, în total, 97 de persoane, cele mai multe cu doza a doua de ser anti-Covid.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry