Ziua internațională a DIABETLUI ZAHARAT! Când ți-ai măsurat ultima oară glicemia? Hai la Brăila Mall și poți primi un voucher de reducere la analize!

Această zi este marcată la nivel internațional de toate asociațiile membre ale IDF, de furnizorii de servicii de sănătate, cât și de persoanele afectate de diabet, fiind cea mai mare campanie mondială de informare asupra diabetului.

În această zi se prezintă publicului semnele timpurii de diabet și se informează cu privire la riscuri, oferind de asemenea îndrumări persoanelor care suferă deja de diabet despre cum să controleze boala.

”Ca în fiecare an 14 noiembrie reprezintă ziua de conștientizare a diabetului zaharat. Glicemia ridicată poate fi asimptomatică, iar diabetul zaharat tip 2 poate fi depistat întâmplător, doar măsurând glicemia pe glucometru din sângele capilar. Vă invităm în Mall Promenada în data de 11 noiembrie, în intervalul orar 10-18, pentru a vă testa zahărul din sânge gratuit. Cei care vor avea glicemia peste 126 mg/dl vor primi un discount de 50% la voucher de hemoglobină glicată la laboratoarele Synevo”, a transmis dr. Cristiana Voineag.

Acest eveniment are ca scop să ofere o mai bună informare persoanelor care suferă de diabet, reprezentând și o manieră de implicare și de informare a publicului, în general – cei care au persoane apropiate care suferă de această boală, publicul larg, profesioniștii din domeniul sănătății și autoritățile publice.

La Brăila, în ultimii ani, dr. Cristiana Voineag si-a asumat responsabilitatea de a vorbi direct cu brăilenii despre riscurile diabetului zaharat, organizând campanii periodice de măsurare a glicemiei, oferind sfaturi și controale medicale, dar și echipamente gratuite pentru pacienții care au nevoie să-și măsoare singuri glicemia, la domiciliu.

An de an, brăileni care se credeau perfect sănătoși, au ajuns la concluzia că au nevoie de un specialist în diabet și nutriție, în urma acestor campanii.

Mâine, 11 noiembrie 2023, dr. Cristiana Voineag va fi prezentă în Mall Brăila cu standul de măsurare a glicemiei, iar brăilenii interesați vor putea astfel afla mai multe detalii despre diabetul zaharat de la un specialist.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry