11 iulie 2022 | Ziua Inspecţiei Muncii

Inspecţia Muncii şi inspectoratele teritoriale de muncă au ca principal scop urmărirea îndeplinirii de către angajatori a obligaţiilor legale în domeniile relaţiilor de muncă, securităţii şi sănătăţii în muncă şi al supravegherii pieţei produselor, precum şi a celor referitoare la condiţiile de muncă, apărarea vieţii, integrităţii corporale şi sănătăţii salariaţilor în desfăşurarea activităţii.

Preocuparea permanenţă este de a informa, consilia şi conştientiza, dar şi de a atenţiona atât angajatorii cât şi angajaţii cu privire la importanţa cunoaşterii şi respectării legislaţiei din domeniul relaţiilor de muncă şi a securităţii şi sănătăţii în muncă.

Ieri, 11.07.2022, I.T.M. Brăila a organizat un simpozion aniversar la care au fost prezente firme de pe piața muncii din Județul Brăila. În cadrul acestui simpozion au fost urmărite şi discutate tendințele emergente în domeniul securității și sănătății în muncă și în domeniul relațiilor de muncă, precum și noutăţile legislative în domeniu.

Cu acest prilej, conducerea I.T.M. Brăila transmite mediului de afaceri și tuturor lucrătorilor din Brăila multă sănătate și succes în activitatea ce o desfășoară!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry