25 de mii de euro! Și Mădălin are dreptul la o viață normală! Tânărul a fost programat pentru intervenții chirurgicale în Turcia!

TOMA COSTEL MADALIN este din Braila. El a fost diagnosticat inca de la nastere,cu MALADIA LOBSTEIN (BOALA OASELOR DE STICLA). Este nascut pe data de 13 August 2003(are 17 ani si 38 de kg), iar din cauza numeroaselor fracturi, fisuri si deformari are dureri foarte mari. Desi a avut parte de multa atentie si grija, a suferit foarte multe interventii chirurgicale de implantare de tije. Daca pana in acest moment se mai putea misca(din maini si isi schimba pozitia de a dormi) acum este riscul unor noi fracturi si posibila afectare a coloanei vertebrale au facut ca el sa nu se mai poate misca multe ore in sir.

Cazul a fost acceptat de MEDISTANBUL (HASTANESI), TURCIA, pentru evaluare si implantare de tije noi.

Costel Madalin este un copil curajos, sociabil si foarte istet, care a trecut peste orice cumpana. Este un copil comunicativ, in cautare de prieteni.

El are nevoie de 25.000 de euro pentru interventia initiala la care se adauga cheltuielile cu transportul, cazarea si controlalele de dupa.

IMPREUNA  putem sa-i facem o viata  mai usoara.

Donatiile se pot face in contul mamei:

TITULAR: BOGDAN IONELA

CONT EURO: RO34BTRLEURCRT00E8911001

CONT  LEI: RO28BTRL00901201E89110XX

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry