Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți – 14 octombrie 2022, în incinta Facultății de Inginerie și Agronomie Brăila

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila organizează, vineri, 14 octombrie 2022, ora 900, “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți“, ce va avea loc în incinta Facultății de Inginerie și Agronomie Brăila, cu sediul în municipiul Brăila, Calea Călărașilor, nr.29.

La acest eveniment sunt așteptaţi angajatori cu locuri de muncă vacante și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Angajatorii care doresc să participe la această acţiune sunt rugați să comunice, în scris, oferta de locuri de muncă, completând formularul “Situaţia locurilor de muncă vacante“, anexa nr.1 A la ”Normele metodologice de aplicare a Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă” reglementate prin H.G. nr.174/2002, cu modificările şi completările ulterioare, până în data de 06 octombrie 2022.

Pentru transmiterea ofertei de loc de muncă şi relaţii suplimentare persoanele interesate se vor adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila, cu sediul în municipiul Brăila, B-dul Dorobanţilor, nr.603-605 sau la tel/fax 0239/611386, fax 0239/611519, e-mail: braila@anofm.gov.ro .

Persoanele care nu sunt înregistrate la agenţie și doresc să participe la acest eveniment se vor prezenta pentru a fi luate în evidenţă, în vederea obţinerii unui loc de muncă, în funcție de localitatea de domiciliu, la:

– sediul A.L.O.F.M. Brăila, din Sergent Tătaru, nr.2, corp B, etaj 3 (în curtea Liceului Teoretic “Mihail Sebastian”);

– Punct de lucru Făurei – Str. Republicii nr. 34;

– Punct de lucru Însurăţei – Str. Brăilei nr. 18,

cu următoarele documente:

a) actul de identitate;

b) actele de studii şi de calificare;

c) carnetul de muncã sau alte acte care atestă, potrivit legii, existenţa unor raporturi de muncă ori de serviciu, în cazul persoanelor provenite din muncă.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry