GROPENI: Oamenii stau ore în șir la coadă pentru pensie și corespondență! Poștașul și-a dat demisia! Cetățenii sunt revoltați!

Situație incredibilă în comuna Gropeni din județul Brăila. Oamenii au ajuns la capătul răbdării după ce au fost nevoiți să stea ore în șir la coadă pentru a-și ridica facturile, corespondența sau pensiile.

Cetățenii spun că au ajuns în această situație după ce poștașul comunei și-a dat demisia. Acum, oamenii sunt nevoiți să meargă să-și ridice singuri corespondența, în orele de program.

”De o săptămână comuna a rămas fără factor poștal, acesta dându-și demisia. Serviciile poștale se dau doar la sediu, unde se pare că vin două doamne de la Brăila. Se fac cozi în fiecare zi pentru a-șí ridica facturile, scrisorile recomandate și pensiile. Problema cea mare o reprezintă ridicarea pensiilor. În comună sunt și persoane care nu se por deplasa, care nu pot să stea în picioare ore în șir să-și ridice pensia, pentru care au muncit o viață! Este rușinos ca în 2023 să se ajungă în această situație”

ne-a atras atenția un cetățean al comunei Gropeni, într-o solicitare, pe mail-ul redacției.

Tinerii spun că nu pot ajunge la oficiul poștal în timpul orelor de program pentru că sunt la serviciu în această perioadă. Astfel, cele mai multe dintre facturile trimise prin Poșta Română nu mai ajung la destinație.

De cealaltă parte, pensionarii se plâng de cozile interminabile la care sunt nevoiți să stea pentru a-și ridica pensia.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry