Lucrare programată la rețeaua de alimentare cu apă JOI 05.10.2023 orele 09:00 – 14:00

Compania de Utilități Publice “Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile JOI 05.10.2023 – orele 9:00 – 14:00, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor de apă potabilă la stația de hidrofor CTH Galați.

Vor fi afectați de oprirea furnizării apei utilizatorii din zona Calea Galați CTH, respectiv blocurile: I, J, K, L, 4, 5, 6, 7, 14, Blocul UJCM, dar și agenții economici și instituțiile publice situate la parterul blocurilor.

”Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, a transmis conducerea CUP Dunărea.

La reluarea alimentării cu apă este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Se recomandă să se folosească apa doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry