Lucrare programată la rețeaua de alimentare cu apă LUNI 09.01.2023 orele 08:00 – 16:00

Compania de Utilități Publice “Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile LUNI 09.01.2023 orele 08:00 – 16:00 pentru o intervenție la rețeaua de distribuție a apei potabile: schimbare vană subteran și executat cămin.

Zona afectată este perimetrul cuprins între străzile: Calea Galați, str. Eroilor; str. Gheorghe Munteanu Murgoci; str. George Cavadia; str. Viilor și str. Mircea Mălăeru.

Vor fi afectați de oprirea furnizării apei utilizatorii casnici din perimetrul expus precum și utilizatorii economici din zonă (Lidl; Profi; APAN; Directia Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor; Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor; etc. )

”Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, a transmis conducerea companiei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry