Polițiștii de penitenciare aduc zâmbete în inimile copiilor defavorizați din județul Brăila

În spiritul sărbătorilor de iarnă, polițiștii de penitenciare din cadrul Penitenciarului Brăila au desfășurat, pe parcursul lunii decembrie, Campania ”Fii Moș Crăciun pentru o zi”, care s-a încheiat, în data de 21.12.2023 cu o acțiune caritabilă prin care au adus bucurie și căldură în casele familiilor aflate în situații dificile.

Aceștia s-au deplasat în comuna Mărașu din județul Brăila, acolo unde au oferit alimente, jucării, rechizite și hăinuțe pentru copii, dorind să facă sărbătorile mai luminoase pentru cei care sunt mai puțin norocoși.

Cadourile au fost livrate personal de polițiști, care nu au oferit doar bunuri materiale, ci și un zâmbet cald și un strop de speranță în casele celor trei familii beneficiare. Empatia este principala calitate pe care o societate ar fi bine să o cultive și de care să se îngrijească, deopotrivă, pentru a evolua în direcția potrivită. Empatia, dăruirea, generozitatea sunt ingredientele principale ale acestei campanii. Reacțiile pline de entuziasm și recunoștință ale copiilor au transformat această acțiune într-un moment de neuitat. Ne dorim ca acești copii să poată avea parte de o masă bogată de sărbători și să se poată bucura de cadourile din partea lui Moș Crăciun.

”Suntem mândri că putem aduce o rază de lumină în viețile acestor persoane și ne angajăm să fim în continuare un sprijin pentru comunitatea noastră și în viitorul apropiat. În această perioadă a sărbătorilor, invităm și ceilalți membri ai comunității să se alăture eforturilor noastre. Acțiunea nu ar fi fost posibilă fără ajutorul doamnei Ionela Ene, directorul Școlii Gimnaziale „Nicolae Grigore Mărașu”, căreia îi mulțumim pe această cale”,

a transmis agent principal de poliție penitenciară, purtător de cuvânt al Penitenciarului Brăila, Cosmin NICOARĂ.
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry