S-au sfințit apele la Brăila! Vremea a ținut cu credincioșii strânși la slujba religioasă de pe Faleza Dunării! Cine a prins Crucea, din apele reci ale fluviului?

  • Marius Plopeanu, un brăilean în vârstă de 40 de ani, militar în cadrul Brigăzii 10 Geniu ”Dunărea de Jos” Brăila, a plecat acasă cu sfânta cruce!

Credincioșii din Brăila s-au adunat astăzi la slujba de sfințire a Agheasmei celei Mari, oficiată pe Faleza Dunării de Înalt Preasfințitul Dr. Casian Crăciun – Arhiepiscopul Dunării de Jos. Preoții au pregătit peste 40.000 de sticle de 1 litru cu agheasmă cu agheasmă pentru brăileni.

Înalt Preasfințitul le-a vorbit brăilenilor despre credință, dragoste și recunoștință față de cei care au clădit frumoasa noastră țară.

După slujba de sfințire a Agheasmei, cinci bărbați s-au aruncat în apele reci ale Dunării și doar unul a prins Sfânta Cruce.

Marius Plopeanu este militar în cadrul Brigăzii 10 Geniu ”Dunărea de Jos” și în curând își va serba ziua de naștere. Brăileanul spune că astfel va rămâne cu cea mai frumoasă amintire la împlinirea celor 40 de ani.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry