Borussia Dortmund vine la Brăila! HC Dunărea joacă returul duminică, în Sala Polivalentă!

Duminică, 19.11.2023, este programat meciul retur cu formația germană Borussia Dortmund, duminică, începând cu ora 17:00, în Sala Polivalentă din Brăila. Partida contează pentru turul 3 de calificări în grupele EHF European League.

Meciul va putea fi urmărit în direct pe postul de televiziune DigiSport 2 iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Europene de Handbal AICI.

Dunărea Brăila s-a impus cu 25-24 în fața echipei germane Borussia Dortmund, în manșa tur din barajul pentru grupele Cupei EHF European League. Mireya Gonzalez a adus victoria pentru Brăila cu o aruncare perfectă sub bară în ultima secundă. A închis tabela la 25-24 pentru formația lui Jan Leslie. Mulțumim pe această cale românilor prezenți în sala din Dortmund care au creat o atmosferă de mare sărbătoare.

Mai mult ca niciodată avem nevoie de al optulea jucător alături de noi.  Fac apel către toți iubitorii acestui sport să vină duminică în Polivalenta brăileană să susținem împreună jucătoarele noastre. Fetele noastre au muncit enorm săptămâna aceasta, au adus doua victorii, cea de la Dortmund și cea de la Râmnicu Vâlcea. Au luptat până la final în ambele meciuri iar acum avem nevoie de susținerea tuturor

,a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 15:00.

Preț bilet: 20 lei.

Copiii până în 5 ani: intrare gratuită.

Copiii sub 14 ani: 5 lei.

* în baza certificatului de naștere (copie) sau a carnetului de elev.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry