CAMPIONUL nostru a primit din partea administrației locale o diplomă de excelență, iar consilierii locali și județeni PSD au ales să îl premieze și cu o sumă de bani!

  • Denis Ghionu este, la acest moment, emblema sportului brăilean competitiv, de înaltă calitate şi valoare

Tinerele talente merită susținute și valorificate. Suntem alături de Campionul Național la înot – la grupa Tineret, brăileanul Denis GHIONU, care este unul dintre vârfurile generației sale de înotători – au transmis cele două instituții.

În 2021, la Campionatul Național pentru juniori, tineret și seniori de la București, Denis bifase primele performanțe la nivel înalt: titlul de vicecampion național la proba 50 m spate și două medalii de bronz la probele 100 m spate și 200 m spate, toate la juniori. Mai mult decât atât, are în palmares și locul 4 la Naționalele de seniori, tot la proba 50 metri spate.

În urmă cu o lună de zile, brăileanul Denis Ghionu a câștigat medalia de aur în proba 50 m spate, după ce, cu o zi înainte, a obținut și medalia de bronz la proba 100m spate. În ultima zi a Campionatului, Ghionu a scos cel mai bun timp în cursa 100m fluture: 00:54:75

”În semn de respect și mulțumire pentru efortul depus depus în realizarea performanțelor uluitoare, CAMPIONUL nostru a primit din partea Consiliul Județean Brăila și Primăriei Municipiului Brăila o diplomă de excelență, iar consilierii locali și județeni au ales să îl premieze și cu o sumă de bani”, au transmis reprezentanții administrației brăilene.

Suma de bani primită de campion a fost donată de către consilierii locali și județeni ai Partidului Social Democrat, alături de primar, președinte al Consiliului Județean și prefectul județului Brăila.