Costică Buceschi: ”Vom juca și în Cupele Europene, ieri am aflat acest lucru!(…) Echipa este mai echilibrată, mai bună decât sezonul trecut”

HC Dunărea se pregătește pentru Cupele Europene! În cadrul conferinței de presă, conducerea clubului a vorbit despre transferurile din acest sezon și prioritățile pentru noul an competițional.

”Cred că arătăm mai bine anul acesta, avem practic continuitate. Am făcut doar cinci transferuri, față de aproape zece, câte am avut sezonul trecut. Echipa este mai sudată și sperăm, acesta este lucrul care contează cel mai mult, să nu avem parte de accidentări și să avem tot lotul disponibil pe întreg sezonul”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

”Suntem la un nou început de drum, un nou sezon, din punctul meu de vedere, mult mai greu și mult mai dificil decât sezonul care s-a încheiat. Vom juca și în Cupele Europene, ieri am aflat acest lucru. Vom juca din turul doi, vom avea încă două tururi până la a ajunge acolo unde ne dorim foarte mult, în grupe. Vom vedea pe parcurs cu cine și unde vom juca.

Echipa, așa cum a zis și Adrian, este mai echilibrată, mai bună decât sezonul trecut. Nu am adus foarte multe jucătoare pentru că este dificil. S-a văzut ce s-a întâmplat în ceilalți ani la Brăila, când schimbi foarte multe jucătoare, rezultatele apar destul de târziu și, de obicei, lipsa rezultatelor la început de sezon pune o presiune foarte mare pe echipă”, a declarat antrenorul principal Costică Buceschi.

Portarul Elena Șerban a fost lăudat în cadrul conferinței de presă. Șerban a apărat sezonul trecut poarta Brăilei fiind una dintre cele mai valoroase jucătoare ale sezonului.

”Acum avem trei portari foarte buni(…) Șerban, din punctul meu de vedere, sezonul trecut ar fi meritat să termine pe primul loc, în echipa ideală a campionatului. Prin ceea ce a făcut la noi la echipă și prin rezultatele pe care le-a avut, a contribuit destul de mult. Am avut cea mai bună apărare și ea a avut un aport foarte mare”, a spus Costică Buceschi despre portarul Elena Șerban.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry