Dunărea Brăila a învins cu scorul de 30 – 21 pe SCM Craiova!

Ieri, 11.09.2022, Dunărea Brăila a disputat a IV a etapă din noul sezon competițional al Ligii Florilor MOL, acasă, în Sala Polivalentă, împotriva echipei SCM Craiova. Prima repriză a fost câștigată de HC Dunărea Brăila, cu scorul de 15 – 6, iar partida s-a încheiat în favoarea echipei brăilene, scor final 30 – 21, câștigând astfel cele trei puncte ale partidei.  

Au marcat pentru Brăila: Fais Munhoz Araujo L. (5), Severin A. (5), Liscevic K. (4), Quintino J. (4),Schmelzer M. (3), Gomes Da Rocha F. (3), Venancio L. (2) Sazdovska J. (1), Lavko J. (1), De Souza K. (1), Pisică C. (1)

După această etapă, HC Dunărea Brăila ocupă locul 5 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

”În primul rând felicitări fetelor, a fost un meci bun, în special în prima jumătate. În cea de-a doua nu am fost la același nivel, dar am fost avantajați. Multumim tuturor suporterilor pentru energia pe care ne-au transmis-o, iar acum ne concentrăm pentru următorul meci din Baia Mare.”

a declarat antrenorul echipei Dunărea Brăila, Neven Hrupec.

“Sunt fericită pentru victoria obținută, în special azi, chiar de ziua mea, ceea ce a însemnat un cadou pentru mine. Sunt fericită, pentru ca ne-am antrenat mult și am reușit să facem un meci foarte bun, sper sa continuăm așa pentru că avem o echipă foarte bună și putem lupta împotriva oricărei echipe bune din Ligă.”

a declarat jucătoarea Dunării, Mayssa Pessoa.

Mulțumim tuturor suporterilor care ne-au fost alături la această partidă și îndemnăm să ofere în continuare sprijin echipei.

Etapa a V a este programată miercuri, 21 Septembrie 2022, la ora 17:00, în deplasare, în Sala Lascăr Pană, împotriva echipei CS Minaur Baia-Mare. Hai, Dunărea Brăila!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry