Dunărea Brăila – Corona Brașov, scor final 39 – 36! Antrenorul Jan Leslie: ”Am câștigat meciul deși nu am avut cea mai bună apărare și trebuie să luptăm în continuare!”

Sâmbătă, 04.11.2023, Dunărea Brăila a jucat pe teren propriu cu Corona Brașov contând pentru etapa a IX a din sezonul competițional 2023/2024 al Ligii Florilor MOL.

Prima repriză s-a terminat în favoarea echipei brăilene, scor 16 – 15, iar partida s-a încheiat cu o victorie a acesteia, scor final 39 – 36, câștigând astfel cele trei puncte ale partidei.

Au marcat pentru Brăila: Da Rocha F. (8), Araujo L.(6), Liscevic K. (6), Venancio L. (6), Zivkovic J. (5), Quintino J. (3), Popa A. (3), Schmelzer M. (2). Portarul Elena Șerban a avut 7 intervenții/30.

“Am pierdut câteva ocazii bune și golul în plus la finalul primei reprize a fost bun pentru mentalitatea echipei. Am discutat la pauză despre tactici deoarece am pierdut multe ocazii. Am jucat foarte bine în atac, trebuie doar să fim mai eficienți. Am câștigat meciul deși nu am  avut cea mai bună apărare și trebuie să luptăm în continuare. Meciul cu Bistrița o să fie unul dificil, este o echipă puternică și trebuie să analizăm jocul și să ne pregătim pentru el. Trebuie sa ne apărăm mai bine față de azi dacă vrem să avem vreo șansă la victorie”, a declarat antrenorul “Dunării” Brăila, Jan Leslie.

După această partidă, Dunărea Brăila ocupă locul 4 în clasamentul Ligii Florilor Mol cu 19 de puncte.

“A fost un meci greu de la început, am avut un început prost, dar în cele din urmă am reușit să recuperăm. Atmosfera publicului a fost genială, ne-au dat “aripi” iar în final rezultatul a fost în favoarea noastră. Trebuie să menținem munca grea, să nu mai avem vreun start prost, deci trebuie să continuăm cu lucrurile bune. Următorul meci este cu Bistrița, o echipă bună și cred că trebuie să ne luăm revanșa din sezonul anterior. Am o presimțire bună despre acest meci, cred că o sa fie bine și că o să păstrăm punctele acasă“, a declarat Jelena Zivkovic, jucătoare “Dunărea” Brăila.

Următorul meci pentru Dunărea se va disputa tot pe teren propriu, împotriva echipei Gloria Bistrița, pe data de 8 Noiembrie 2023. Partida se va juca începând cu ora 17:30 și va fi transmisă în direct de postul de televiziune PRO Arena.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry