Etapa a IV a din Liga Florilor Mol. Dunărea Brăila va întâlni în Sala Polivalentă pe SCM Craiova

Pe data de 11 Septembrie 2022 este programată runda cu numărul IV din cadrul Ligii Florilor Mol, tur competițional, sezon 2022/2023. Dunărea Brăila va întâlni SCM Craiova, duminică, începând cu ora 15:45, în Sala Polivalentă din Brăila.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua meciului, începând cu ora 14:45. 

Meciul va putea fi urmărit în direct pe postul de televiziune PRO Arena iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=74199.

Între anii 2019-2022, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, 2 dintre ele fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 18.05.2022, la Craiova. Partida s-a încheiat la egalitate, scor final 27 – 27.

”Jucăm în cadrul unei Ligi de handbal dintre cele mai puternice din lume ceea ce face ca meciurile să fie foarte dificile. Nouă echipe se luptă pentru primele patru locuri din campionat iar lupta este destul de strânsă. Desigur, nu suntem mulțumiți de ultimul meci pe care fetele l-au făcut, la Vâlcea, însă să nu uităm că avem multe jucătoare noi care au nevoie de o perioadă de acomodare. Am avut o discuție cu staff-ul de pe bancă, am analizat meciul, am tras concluziile și vor încerca să remedieze toate problemele care au ieșit la iveală în etapa a III a. Nu e cazul să ne demoralizăm, probabil vor mai fi înfrângeri, dar să sperăm că nu așa dure. Continuăm să luptăm pentru obiectivul nostru, mai sunt 23 de etape, suntem la început de campionat. Totodată, facem un apel către toți suporterii adevărați să vină în sală să susțină echipa. Prezența lor contează foarte mult pentru echipă iar încurajările lor de pe margine dau putere fetelor”

,a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Următoarea etapă este programată miercuri, 21 Septembrie 2022, la ora 17:00, în Sala Lascăr Pană din Baia Mare, împotriva echipei CS Minaur Baia Mare.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry