Etapa a XXI a din Liga Florilor Mol: HC Dunărea Brăila – SCM Gloria Buzău

Pe data de 9 aprilie 2022 este programată runda cu numărul XXI din cadrul Ligii Florilor Mol, retur competițional. HC Dunărea Brăila va întâlni CSM Gloria Buzău, sâmbătă, începând cu ora 17:00, în Sala Polivalentă din Brăila.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 15:30. Prețul este de 15 lei.

Meciul va putea fi urmărit în direct pe canalul de YouTube HC Dunărea Brăila iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=67032.

Între anii 2019-2022, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, 4 dintre ele fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 04.11.2021, atunci când Brăila a câștigat cu scorul de 29 la 21. Înaintea confruntării, HC Dunărea Brăila se află pe poziția a 8 a cu 31 puncte, în timp ce echipa adversă ocupă poziția a 4 a în clasamentul Ligii Florilor Mol, acumulând până la acest moment 37 puncte.

”Venim după o victorie cu Deva și ne pregătim pentru două meciuri extrem de importante. Ne jucăm șansele pentru un loc cât mai bun în Liga Florilor Mol. Disputăm acasă meciul cu Buzăul iar apoi mergem la București pentru partida cu CSM. Va fi o săptămână dificilă pentru că vor fi două meciuri grele dar sunt convins că antrenorul va găsi formula de joc cea mai avantajoasă. Facem tot posibilul cu lotul pe care îl avem la dispoziție. Din păcate, la începutul săptămânii, Sabina Jacobsen a suferit o ruptură de menisc la antrenament și va fi indisponibilă până la sfârșitul sezonului. Pe lângă Sabina, nici Mihaela Mihai nu va fi disponibilă pentru meciul cu Buzău. Este foarte greu și pentru antrenor, cu atâtea accidentări, să alcătuiască o echipă puternică, dar asta este situația în care ne aflăm acum și trebuie să mergem înante. Orice ar fi, nu ne dăm bătuți. Vom lupta până la capăt.”

,a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

După meciul cu Gloria Buzău, HC Dunărea Brăila întâlnește la București, campioana sezonului trecut, CSM București, etapă ce este programată pe data de 12 Aprilie 2022, în deplasare, în Sala Rapid.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry