Etapa a XXIV-a din Liga Florilor MOL | SCM Craiova – HC Dunărea Brăila

UPDATE: Meciul se va desfășura începând cu ora 18.30!

Pe data de 18 Mai 2022 este programată runda cu numărul XXIV din cadrul Ligii Florilor Mol, retur competițional. HC Dunărea Brăila va întâlni SCM Craiova, miercuri, începând cu ora 18:30, la Sala Polivalentă din Craiova.

Meciul va putea fi urmărit în direct pe postul de televiziune TVR Craiova iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=67048 .

Între anii 2019-2022, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, trei dintre acestea fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 16.01.2022, la Brăila. Partida s-a încheiat în favoarea echipei din Craiova, scor final 29 – 32. Înaintea confruntării, HC Dunărea Brăila se află pe poziția a 9 a cu 34 puncte, în timp ce echipa adversă ocupă poziția a 10 a cu 29 de puncte.  

”Avem două meciuri consecutive în deplasare, cu Craiova și cu Slatina, echipe care sunt în urma noastră în clasamentul competițional. Sigur că ne dorim victorie și sunt convins că fetele vor da totul pe teren. Luptăm pentru un loc cât mai sus în Liga Florilor Mol”

,a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Următoarea etapă este programată pe data de 26 Mai 2022, tot în deplasare, când HC Dunărea Brăila va întâlni echipa SCM Slatina, meci care va conta pentru etapa a XXV-a.

Ultima etapă, a XXVI-a, este programată duminică, 29 Mai 2022, în Sala Polivalentă din Brăila, împotriva echipei CS Dacia Mioveni 2012.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry