HC Dunărea Brăila – CS Minaur Baia-Mare, scor final 30  – 33

Astăzi, 10.02.2022, HC Dunărea Brăila a disputat etapa a XV a a Ligii Florilor MOL, pe teren propriu, împotriva echipei CS Minaur Baia-Mare. Scorul la pauză a fost 11-15, iar partida s-a încheiat cu scorul de 30-33 în favoarea echipei din Baia-Mare.

Au marcat pentru Brăila: Tamires (6), Kurtovic (8), Quintino (5), Araujo L. (5), Rodrigues (5), Epureanu (1).  

După acestă etapă, HC Dunărea Brăila ocupă locul 7 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

 ”Cred că e clar pentru toată lumea că am suferit de o pauză lungă între meciuri, între sfârșitul turului din 2021 și începutul returului din 2022 și că avem destul de multe accidentări în echipă. Se simte lipsa Mariyei Kanaval, dar și a Anetei Udriștioiu, suferim în special în defensivă. 30 de goluri ar fi trebuit să fie suficiente pentru câștigarea unui meci de handbal, dar echipa adversă a reușit să înscrie mai multe. Cred că foarte multe echipe au șansa de a fi în primele 5, dar pentru echipa noastră, mai ales după pierderea atâtor jucătoare importante, este destul de greu să facă o revenire. Totuși luptăm și muncim în continuare pentru a ne atinge obiectivele”, a declarat antrenorul HC Dunărea Brăila, Morten Souback.

După acesta etapă, HC Dunărea Brăila ocupă locul 7 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

”Am greșit și în atac și în apărare, lupta 1 la 1 nu a mers atât de bine iar asta ne-a costat. Nici noi nu știm ce se întâmplă cu noi, cert este că trebuie să strângem rândurile, să ne adunăm un pic și să începem să câștigăm pentru că avem nevoie de puncte. Le transmitem suporterilor să fie alături de noi, așa cum au făcut-o mereu, să aibă încredere în noi și le promitem că o să ne revenim, că o să aducem puncte”, a declarat pivotul echipei HC Dunărea Brăila, Nicoleta Balog.

Etapa a XVI a se va disputa în deplasare în data de 23 februarie 2022, împotriva echipei CSU Știința București. 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry