HC Dunărea Brăila s-a calificat în turul 2 al Cupei României la handbal feminin!

Echipa antrenată de Morten Soubak a condus aproape tot meciul, având chiar 5 goluri avans în minutul 48, dar a terminat la egalitate, scor 25-25 meciul cu Măgura Cisnădie. Calificarea în turul următor a fost obținută la loviturile de departajare, de la 7 metri, când Elena Șerban a apărat ultimele două aruncări ale jucătoarelor de la Cisnădie. HC Dunărea s-a impus la final cu 31-30. 

Golul Marilenei Neagu din minutul 60 a dus meciul la loviturile de departajare, asta deși ambele echipe au mai avut câte un atac până la finalul timpului regulamentar.

La loviturile de departajare fetele de la Brăila au ratat prima dată, prin Armanda Kurtovic, dar Gariareva a ratat și ea la Pessoa. După prima serie de 5 aruncări de la 7 metri scorul a fost egal, 4-4. Dmitrovic a marcat apoi pentru Măgura, iar Da Rocha a marcat și ea pentru Brăila. Șerban a parat apoi aruncarea lui Blazevic , dar și Rodrigues a tras în bară. Dana Abed Kader a ratat și ea în fața elenei Șerban, iar Larisa Araujo a marcat golul care a calificat Brăila în turul 2 al Cupei României.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Pessoa, Șerban – Udriștioiu -7 goluri, Rodrigues -7, Araujo -6, Kanaval -5, Quintino -3, Tamires -2, Da Rocha -1.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry