HC Dunărea Brăila – SCM Gloria Buzău, scor final 27 – 26! Brăila urcă pe locul 7 în clasamentul Ligii Florilor Mol!

Astăzi, 09.04.2022, HC Dunărea Brăila a disputat etapa a XXI a a Ligii Florilor MOL, retur competițional, pe teren propriu, împotriva echipei CSM Gloria Buzău. Prima repriză a fost câștigată de echipa brăileană, cu scorul de 14 – 11, iar partida s-a încheiat tot în favoarea echipei noastre, scor final 27 – 26.  

Au marcat pentru Brăila: Tamires (3), Kurtovic A. (9), Rodrigues (5), Gomes Da Rocha (4), Coteț M. (1), Sazdovska J. (5).

”Este copleșitor, sunt o multitudine de emoții, felicitări fetelor. În primul rând trebuie să spun că a fost un meci frumos și să mulțumesc fanilor și suporterilor pentru atmosfera minunată care ne-a dat puterea să jucăm și să câștigăm acest meci important. Cu toate acestea încă ne confruntăm cu aceleași probleme. Avem multe jucătoare accidentate și încercăm în fiecare meci să găsim soluții tactice, dar pe de altă parte nu pot zice nimic concret decât că am meritat să câștigăm de la început până la sfârșit. Desigur am făcut și greșeli spre sfârșit din cauza oboselii, dar în acest moment astea nu contează. Ce contează este că avem aceste 3 puncte importante”, a declarat antrenorul HC Dunărea Brăila, Neven Hrupec.

După această etapă, HC Dunărea Brăila se urcă pe locul 7 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

”S-a schimbat atitudinea. Mă bucur că am câștigat cele trei puncte, m-au ajutat și fetele în apărare, în felul acesta am reușit să am intervenții mai multe. Acum ne focusăm pentru meciul cu CSM București, o să luptăm și important e să nu avem accidentări”, a declarat portarul echipei HC Dunărea Brăila, Elena Șerban.

Etapa a XXII a se va disputa în deplasare în data de 12 aprilie 2022, împotriva echipei CSM București, urmând ca echipa brăileană să revină în Sala Polivalentă pe data de 07 mai 2022 atunci când va întâlni CS Măgura Cisnădie, contând pentru etapa a XXIII a.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry