HC Dunărea, meci amical cu CS Dacia Mioveni! Ce documente trebuie să prezinte spectatorii la meci?

Sâmbătă, 14 august, de la ora 11.00, HC Dunărea Brăila își prezintă lotul în Sala Polivalentă Danubius cu prilejul unui meci amical cu CS Dacia Mioveni. Accesul spectatorilor este gratuit dar cu respectarea regulilor impuse de autorități. Astăzi, de la ora 19.00, în Sala Romeo Iamandi din Buzău, HC Dunărea Brăila va juca un meci amical cu SCM Gloria Buzău, partidă care reprezintă prezentarea echipei pregătite de Aurelian Roșca pentru noul sezon de Liga Florilor. 

Mâine, suporterii echipei HC Dunărea sunt invitați, la ora 11.00, la Sala Polivalentă pentru prezentarea lotului echipei de senioare pentru sezonul competițional 2021-2022, al Ligii Florilor, într-un meci amical cu Dacia Mioveni și care va fi arbitrat de Simona Stancu și Cristina Năstase.

Accesul spectatorilor este liber, însă respectând protocolul medical impus de autorități. Accesul în sală se va face cu o oră înainte de startul partidei.

Toți spectatorii care vor veni la meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta arenei, unul dintre următoarele documente:

– dovada vaccinării anti-COVID-19 (și să fi trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);

– copie a scrisorii medicale eliberate de medicul de familie sau D.S.P. pentru care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS CoV-2

– rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore).

Pe tot parcursul partidei este obligatorie purtarea măștii.

Tot sâmbătă, cu ocazia Zilelor Municipiului Brăila, de la ora 20.00, HC Dunărea Brăila își va  prezenta, pe scena de pe Faleza Dunării, loturile echipelor de junioare, precum și pe cel al formației de senioare din Liga Florilor, în fața brăilenilor participanți la spectacolele de pe Esplanadă. 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry