Mesajul profesorului Marian Neta în ultima zi la conducerea clubului HC Dunărea: ”Nu vă faceți probleme, o să vedeți că va fi o atmosferă propice handbalului!”

Profesorul Marian Neta, fost vicepreședinte al clubului HC Dunărea, a ținut să facă unele precizări, înainte de plecare, cu privire la unele articole apărute în presă, conform cărora mai multe jucătoare și antrenorul ar urma să părăsească echipa.

Neta spune că schimbările de la nivelul conducerii nu vor avea niciun efect negativ asupra performanțelor echipei și are încredere că HC Dunărea Brăila rămâne pe mâini bune.

”Aș dori, în primul rând, să infirm zvonurile că noi am fi contribuit la plecarea unor jucătoare sau la plecarea antrenorului. Nu este nimic real! O să-l vedeți pe Morten că rămâne aici, o să vedeți că rămân și fetele. Nu vă faceți probleme, o să vedeți că va fi o atmosferă propice handbalului. Cu noi, fără noi… nu contează!

În al doilea rând vreau să mulțumesc presei pentru colaborarea fructuoasă pe care am avut-o. Nu în ultimul rând, cu toate că aș putea să deranjez prin ceea ce spun, vreau să-i mulțumesc pentru colaborare lui George Caranica. Prietenia noastră este peste handbal, peste alte probleme.

Aș vrea să le urez succes președintelui, vicepreședintelui și antrenorului(…) sunt convins că vor avea rezultate bune”, a declarat profesorul Marian Neta, fost vicepreședinte al clubului HC Dunărea.

În ceea ce privește contractul jucătoarei Samara da Silva, antrenorul Morten Soubak spune că au avut neînțelegeri mult mai vechi, iar la una din partidele importante ar fi făcut antijoc, motiv pentru care au decis să renunțe la colaborarea cu ea.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry