Mulțumim, HC Dunărea Brăila! Mulțumim, Adrian Manole!

Ne-au ținut cu sufletul la gură până în ultima secundă! Despre asta este vorba când ne gândim la sportul de performanță. Dincolo de premii, de clasament și medalii, HC Dunărea a atins performanțe la care handbalul brăilean nici nu visa să ajungă!

Toate aceste lucruri s-au materializat cu ambiție și foarte multe riscuri din partea conducerii clubului brăilean.

Cu echipa de tineret – campioană națională și echipa-fanion în EHF European League, HC Dunărea a pus Brăila pe harta sportului de performanță.

Performanța se întreține cu bani, iar lucrul acesta s-a demonstrat de-a lungul timpului în cadrul clubului de handbal brăilean. Faptul că HC Dunărea a devenit o emblemă a sportului brăilean nu poate decât să ne bucure și să ne aducă mândrie. Din fonduri publice, bugetul clubului pe anul 2024 a fost majorat doar cu 10%, comparativ cu Gloria Bistrița care a obținut un buget de aproximativ 7 milioane de euro(5,3 milioane în 2023), Dunărea Brăila va primi 3,7 milioane de euro, în acest an.

Sub conducerea lui Adrian Manole, Dunărea Brăila, a reușit nu doar să arate că se poate face performanță în handbal, dar și că sportul este cel mai bun catalizator între generații. De la copii și până la persoane trecute de a doua tinerețe, Sala Polivalentă devine neîncăpătoare în zilele în care steagul clubului este arborat la intrare.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry