Primarul Dragomir: ”Patru ani, PNL a șters pe jos cu handbalul la Brăila, pentru o mână de voturi și o politică de doi lei!” | Liberalul Ionel Alexandru a felicitat echipa!

Deși liberal, Ionel Alexandru este unul dintre cei mai înfocați suporteri ai echipei HC Dunărea Brăila. Consilierul nu a ratat niciun meci al echipei, pe teren propriu, și chiar a mers în deplasare, de câte ori a avut ocazia, pentru a susține Brăila.

La finalul ultimei ședințe de Consiliu Local Municipal, Ionel Alexandru a felicitat echipa și conducerea clubului, chiar dacă a recunoscut că actuala conducere a PNL Brăila nu exprimă aceleași sentimente.

”Chiar dacă deranjează, mai ales actuala conducere a Partidului Național Liberal, și nu știu de ce(…) Vreau să vă spun că, la ora actuală, regele sportului brăilean este handbalul. Vreau să felicit încă o dată, cu toate că deranjează, echipa de handbal fete – Handbal Club Dunărea Brăila și cei care muncesc acolo efectiv”, a declarat consilierul liberal Ionel Alexandru.

În replică, primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a declarat că administrația locală va susține în continuare clubul la care este acționar, împreună cu Consiliul Județean, în ciuda faptului că PNL a fost inamicul numărul 1 al acestui club.

”Patru ani, PNL a șters pe jos cu handbalul la Brăila, pentru o mână de voturi și o politică de doi lei! În această perioadă noi am susținut handbalul, echipă la care suntem acționari. Putem să spunem că deținem această echipă, noi, Primăria municipiului Brăila, și Consiliul Județean Brăila. Patru ani, PNL a fost ”Gică Contra” și în consiliul local, nu doar la handbal, doar pentru a bloca orice, oricând, pentru a nu vota bugetul. Patru ani, putem să spunem că PNL a fost inamicul numărul 1 al handbalului la Brăila. Astăzi, Handbal Club Dunărea Brăila este vicecampioana României, noi o vom susține în continuare”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry