Rugby Club Brăila şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila pun umărul la dezvoltarea echipelor de rugby-tag din şcolile brăilene

Vă informăm că Rugby Club Brăila organizează o activitate de selecţie şi iniţiere pentru dezvoltarea echipelor de rugby-tag din şcolile brăilene, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Brăila.

Iniţiativa se desfăşoară sub titulatura “Echipa Rugby-tag” şi va avea loc în perioada 31 august – 13 septembrie 2021, pe baza sportivă a D.J.S.T. Brăila din Parcul Monument, în fiecare zi de luni, marţi şi joi, în intervalul orar 08.30-10.30 (telefon de contact: 0740241029).

Acţiunea va fi coordonată de profesorul Lucian Dan Niculescu şi are ca scop dezvoltarea echipelor de rugby tag din unităţile de învăţământ, ca urmare a iniţierii elevilor din ciclurile gimnazial şi liceal din judeţul Brăila, în practicarea disciplinei sportive rugby-tag.

Sunt aşteptaţi elevii brăileni pasionaţi de jocul cu balonul oval sau deschişi pentru a cunoaşte tainele unui sport nou, alert, captivant, fără riscuri de practicare fiindcă este lipsit de contact fizic.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry