Sabina Jacobsen va îmbrăca tricoul Dunării Brăila! Președintele clubului: ”Încercăm să ne întărim și pe partea defensivă”

Sabina Rosengren Jacobsen vine la Dunărea Brăila de la echipa din Rusia CSKA Moscova, echipă cu care va disputa în acest sezon Final 4 Ligii Campionilor.

Vicecampioană Europeană cu naționala Suediei, Sabina este considerată o jucătoare care face faza defensivă foarte bine.

Am avut doi ani buni în România și mă bucur că mă întorc. Liga din România este una puternică și sunt nerăbdătoare să încep. Consider că avem o echipă bună pentru sezonul viitor și sunt pregătită să îmi ajut colegele pentru a ne atinge obiectivele”,

a declarat Sabina.

Handbalista a mai evoluat în România la echipa CSM București, cu care a câștigat medalia de bronz în 2018, în Liga Campionilor. Totodată Sabina a câștigat campionatul în România, medalia de aur în Cupa României și Supercupa României dar și medalia de argint, în 2018, în Supercupa României.

Cu naționala Suediei, Sabina are două medalii obținute: argint în 2010 și bronz în 2014.

Sabina Jacobsen este o handbalistă cunoscută pentru calitățile sale în defensivă și sunt convins că va face o treabă bună în apărare. De asemenea, este o jucătoare rapidă care poate face și faza a doua fără probleme. Încercăm să ne întărim și pe partea defensivă pentru că este foarte importantă”,

a declarat președintele HC Dunărea Brăila, George Caranica.
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry