VIDEO: Spectacol de zile mari în Polivalentă! HC Dunărea Brăila a învins campioana României, Rapid București! Pantera neagră le-a purtat noroc fetelor!

Un adevărat spectacol a fost susținut joi seara în Sala Polivalentă din Brăila, ocazie cu care a fost prezentat publicului lotul de jucătoare care vor evolua în acest sezon.

Pe lângă amicalul cu campioana României, Rapid București, meci câștigat de HC Dunărea Brăila cu scorul de 29 la 28, a fost prezentat imnul echipei și mascota – o panteră neagră care se pare că le-a purtat noroc fetelor în primul meci pe teren propriu.

În deschiderea evenimentului au întreținut atmosfera dansatorii de la D-Strict Dance Studio, care au continuat să anime publicul până la începutul meciului. Programul artistic a continuat cu Cosy – artist de hip-hop brăilean, care a cântat două piese pentru brăilenii aflați în Polivalentă.

A urmat prezentarea mascotei și a imnului cu care echipa HC Dunărea Brăila va merge la bătaie în acest sezon competițional.

HC Dunărea Brăila a întâlnit campioana României, Rapid București, în primul meci amical

Echipa antrenată de Neven Hrupec a reușit să se impună cu 29-28 (12-14), după un meci în care echipa bucureșteană a fost la conducere mai bine de 35 de minute.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Lavko -7 goluri (1 de la 7 m), Shteriova -6 (4 de la 7 m), Da Rocha -4 (1 de la 7 m), Severin -3, Balog -3, Liscevic -2, Araujo -2, Sazdovska -2. Lavko a ratat o aruncare de la 7 metri.

Au mai jucat: Șerban, Pessoa – portari, Pisică, De Souza. Pe foaia de joc au mai fost portarul Clara Preda și două jucătoare de la echipa de Divizia A, Mazilu și David.