ALEGERI în PSD Brăila! Mihai TUDOSE, despre candidați: ”Experiența lor din administrație, cu siguranță, va fi benefică și partidului!”


  • Săptămâna viitoare, Partidul Social Democrat Brăila va organiza Conferința Județeană de Alegeri, nu înainte ca social democrații să-și aleagă conducerea Organizației Municipale.
  • Miercuri, 25 ianuarie vor avea loc alegerile la Organizația Municipală, urmând ca vineri, 27 ianuarie, social democrații brăileni să-și aleagă președintele Organizației Județene.

Favoriți, în cursa pentru conducerea Partidului Social Democrat Brăila, sunt primarul Marian Dragomir și președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Vicepreședintele PSD, europarlamentarul Mihai Tudose, a salutat decizia celor doi lideri ai administrației locale de a candida la alegerile interne de la Brăila. Fost premier al României, Tudose consideră că experiența administrativă a candidaților este un beneficiu adus Partidului Social Democrat.

“Am mai spus-o, oricum, și chiar cred că nu este un secret pentru nimeni. Îi susțin pe Marian Dragomir și Francisk Iulian Chiriac la conducerea PSD Brăila. Susținerea mea merge către doi oameni care au dovedit în administrație, doi oameni legitimați de votul brăilenilor. Sunt convins că primarul Marian Dragomir va fi un foarte bun președinte al Organizației Municipale PSD Brăila, la fel cum va fi și Iulian Chiriac, președintele Consiliului Județean, un foarte bun lider al Organizației Județene PSD. PSD Brăila este despre echipă și implicare, iar alegerile din partid sunt despre democrație. Pe Iulian și Marian i-am susținut de fiecare dată când au avut nevoie de sprijinul meu, iar experiența lor din administrație, cu siguranță, va fi benefică și partidului”,

a declarat vicepreședintele PSD, europarlamentarul Mihai Tudose.

În prezent, Organizația Municipală a Partidului Social Democrat Brăila este condusă de Sorin Boșneag, iar Organizația Județeană de senatorul Ion Rotaru.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry