Au terminat cu adversarii politici! Liberalii din CJ au o problemă cu copiii care ne reprezintă cu succes la competiții naționale și internaționale!

În baza proiectului depus la Consiliul Județean, conform prevederilor Legii educației fizice și sportului, Asociația Clubul Sportiv Lil Motion Dance School a primit finanțare pentru proiectul ”Suport Lil 4 Performance” în valoare de 46.229,45 lei.

Supărat, notarul Alexandru Bucălău a întrebat care sunt rezultatele acestui club sportiv și dacă se justifică cheltuiala. Sigur că un notar la standardele sale nu prea pricepe că finanțarea se acordă pentru activități viitoare, în baza unui proiect, și nu pe performanțele din trecut ale clubului, fie ele și finanțate din bani publici.

”Vrem să știm dacă au obținut vreun loc fruntaș, dacă au purtat însemnele Consiliului Județean, ca să vedem și noi care este beneficiul acestor bani pe care îi dăm către o asociație, un club, în fiecare an fiind același”, a întrebat liberalul Bucălău.

De fapt, problema liberalului este că Asociația Clubul Sportiv Lil Motion Dance School a obținut finanțare din partea Consiliului Județean pentru implementarea mai multor proiecte, fiind una dintre puținele organizații care au înțeles regulamentul prin care se fac aceste cereri și l-au respectat conform prevederilor Legii educației fizice și sportului.

”În primul rând, noi finanțăm sportul. Din câte știu eu, copiii care au fost acolo anul trecut au purtat însemnele Consiliului Județean și a județului Brăila. Știu că au ocupat un loc destul de bun, ținând cont de faptul că a fost o competiție foarte mare, la nivel global, unde au participat foarte multe țări. Eu zic că lucrurile au fost foarte bune, atât timp cât au respectat regulamentul de finanțare pe care l-am votat cu toții”, a declarat președintele Consiliului Județean.

Cu toate că asociația sportivă a respectat regulamentul de finanțare, notarul liberal a cerut o informare concretă din partea clubului, să nu cumva să fure dansul modern banii Consiliului Județean.


Despre Lil Motion Dance School vorbește chiar fondatorul asociației, Liliana Stan

”Prima școala privată de dans modern, hip hop și street dance din Brăila. Ne desfășurăm activitatea încă din 1999 sub diverse forme de organizare. Prin experiența noastră am reușit să formăm de-a lungul timpului peste 2000 de dansatori de la cele mai mici vârste până la adolescenți, lucru ce se poate observa din rezultatele competiționale. În momentul de față școala are peste 50 de membri. Ne dorim să ducem performanța în dans la un nivel cât mai ridicat. Premiile obținute până acum vorbesc pentru noi. Prin muncă, eforturi și sprijinul prietenilor ducem dansul pe cele mai mari scene din lume cu un stil propriu, eleganță și atitudine!”, spune Liliana Stan, coregraf cu 40 de premii în coregrafie, 24 premii în calitate de antrenor și 12 premii câștigate de echipele cu care a participat la concursuri naționale și internaționale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry