Cătălin Canciu va fi DEMIS! Dragomir: ”Probabil că PNL îl va numi politic băgător de seamă pe la un minister! Promovarea este de fapt îmbrăcarea, în cuvinte meșteșugite, a demiterii!”

Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, care spune că șeful ISJ maschează demiterea prin numirea la un minister, probabil cel condus de Lucian Romașcanu.

Din informațiile pe care le are primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, se pare că șeful ISJ, Cătălin Canciu, va rămâne cu ”buza umflată”. Deși i s-ar fi promis funcția de secretar de stat la Ministerul Educației, profesorul de Geografie se pare că va ajunge la Cultură.

”Acestea sunt motivele pentru care Canciu va fi demis din funcția de inspector școlar general. Tot felul de lucruri care dovedesc că nu există niciun fel de implicare a lui. Unii politruci trebuie să primească și să se vadă cu sacii în căruță, cum spunea chiar el. Probabil că PNL îl va numi politic băgător de seamă pe la un minister. Aici vreau să îl prevenim pe noul ministru, să se bazeze pe Canciu doar la deplasări externe(…)

Anunțul lui privind promovarea este de fapt îmbrăcarea, în cuvinte meșteșugite, a demiterii”,

a declarat primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu – cel care l-a mai demis pe Canciu în trecut, se pare că va pune puct de această dată carierei la care visa Cătălin Canciu.

În condițiile date PNL rămâne să-l plaseze pe șeful ISJ la Ministerului Culturii, condus de PSD, unde se pare că va ascuți creioane.
Cătălin Canciu este singurul inspector școlar general care ar urma să fie demis, pentru a doua oară, de propriul ministru PNL.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry