Confort urban – Atelierul de Creație ”Livia B” s-a bucurat de lansarea colecției în fața a sute de brăileni și oficiali străini!

Eleganță, stil și multă atitudine, sunt doar câteva din elementele care au făcut să strălucească noua colecție a Liviei Bălan. Prezentarea a avut loc sâmbătă, 12 august, în Grădina Mare, iar evenimentul a făcut parte din manifestările dedicate ”Zilelor Brăilei”.

Gabriel CIUBUC, Maria CIOCAN și Magdalena DUȚU au întreținut atmosfera cu melodii care au încântat publicul și i-au determinat pe toți cei prezenți să cânte împreună refrene consacrate.

Evenimentul s-a bucurat de oaspeți de seamă, fiind prezenți ambasadorul din Cipru, primarul din Silistra, primarul din Cahul și oficiali din Beșiktaș. Atelierul de Creație ”Livia B” le-a oferit oficialilor câte un cadou, la finalul prezentării.

Atelierul de Creație ”Livia B” a luat naștere în 2014 și tot de atunci Livia Bălan ne încântă cu ținute pentru toate momentele zilei și toate anotimpurile. Creațiile Liviei sunt adevărate capodopere, confortul și detaliile făcând diferența.

Atelierul de Creație ”Livia B” vă așteaptă într-un cadru elegant, cu țesături fine și culori spectaculoase, în locul unde imaginația nu are limite iar ținutele prind viață, pe strada Griviței nr. 151, din Brăila.   

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry