Cuplu de hoți, din Brăila, la prăduială în Predeal! Femeia ținea de ”șase”, iar bărbatul fura!Ce au găsit polițiștii, la percheziții, în locuința celor doi infractori?

  • Un cuplu a terorizat restaurantele din stațiunea Predeal, lăsând fără bani clienți din localuri diferite.
  • Aceștia au fost reținuți de polițiștii brașoveni, care acum documentează întreaga activitate infracțională a celor doi.

După ce au stat 24 de ore în spatele gratiilor, cuplul din Brăila a fost pus în libertate, după cum a precizat, la solicitarea Jurnalului de Brăila, Biroul de Presă al IPJ Brașov.

Clienții au reclamat faptul că li s-au furat banii din portofele și tot ei au fost cei care au anunțat Poliția cu privire la faptul că acest fenomen s-a repetat în mai multe localuri, într-un timp foarte scurt.

Polițiștii de la IPJ Brașov s-au mobilizat rapid, au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere și au văzut exact ce s-a întâmplat. Oamenii legii i-au identificat pe brăileni, dar au stabilit și modul de operare. Bărbatul are 46 de ani, iar femeia 43.

Brăilenii își alegeau victimele, se așezau la o masă învecinată cu a lor unde existau haine puse pe spătarul scaunului. În momentul în care clientul nu era atent, bărbatul scotea portofelul din haine, scotea banii și apoi punea portofelul la loc.

Printre lucrurile furate de cei doi brăileni se numără: bani, căști și un telefon mobil, aflate tot în buzunarele hainelor de pe spătar. Femeia era atentă la victime în timp ce bărbatul controla buzunarele clienților din restaurant.

Arme și documente false, la domiciliul hoților!

Conform datelor furnizate de IPJ Brașov, pe 17 ianuarie, polițiștii brașoveni, cu sprijinul polițiștilor brăileni, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința cuplului din Brăila. Cei doi brăileni au fost găsiți acasă, dar oamenii legii au descoperit și un adevărat arsenal: 6 macete, 2 pumnale și un pistol cu aer comprimat cu bile.

Totodată, polițiștii au ridicat și un act de identitate fals.

Cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, însă nu au mai fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Procurorul de caz a stabilit că pot fi cercetați în libertate.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry