Deputatul de la Cireșu își face partid cu rebuturile PSD-ului! Liberalii îi pregătesc întoarcerea la firul ierbii!

Este vorba despre băiețașul de bani gata, cu tatăl jupân peste comuna Cireșu, cel care a ținut primele pagini ale ziarelor fiind protagonistul unor bătăi prin discotecile din județul Brăila.

Tot el este cel care se bătea cu pumnul în piept că va da afară toți PSD-iștii din PNL. Canci(u)! N-a dat afară pe nimeni! În schimb și-a tras partid din rebuturile PSD-ului.

Practic, dacă nu ai carnet roșu, cu trei trandafiri pe el, nu ești eligibil pentru a-ți depune adeziunea la PNL Brăila. Cel puțin asta transmite deputatul de la Cireșu, care păzește ușa PSD-ului în speranța că mai pune careva botul la savarină, să devină peste noapte liberal veritabil.

Lăsând la o parte faptul că Popa cheltuie bani pentru care nu a muncit, deoarece CV-ul lui nu există nici la ora actuală pe site-ul Camerei Deputaților, cât de proști sunt cei care i se alătură, știind că această ”echipă” nu va mai exista după 2024?

De cealaltă parte, liberalii care l-au ajutat pe băiețaș să ajungă în Parlamentul României nu stau cu mâinile în sân. În patru ani de relaxare financiară, fără a mai susține cu bani și favoruri Partidul Național Liberal, adevărații lideri au strâns ceva cașcaval pentru a-și asigura revenirea la butoanele dreptei brăilene.

În concluzie, Popa își face partid cu PSD-iști, pentru că PNL-iștii vor să-l lucreze, iar războiul final se va da contra cost! Cu mențiunea că războiul nu a fost, nu este și nici nu va fi, cu PSD! Nu ar fi PNL Brăila dacă nu și-ar trage-o între ei!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry