Deputatului de la Cireșu nu i-o fi crăpat obrazul de rușine că Primăria pe care o conduce taică-su nu e înscrisă în Ghișeul.ro?

Sursa foto: PNL Brăila
Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, a venit la Brăila pentru convinge primarii în vederea înrolării UAT-urilor la platforma Ghișeul.ro. Conform declarațiilor făcute la sediul PNL, Burduja spune că doar 9 UAT-uri din județul Brăila se regăsesc în platformă.

Comunele care sunt înrolate pe ghișeul.ro sunt Măxineni, Tudor Vladimirescu, Unirea, Vădeni, Surdila Greci și Racovița. La acestea se adaugă municipiul Brăila și cele trei orașe: Ianca, Însurăței și Făurei.

Printre comunele care nu au aderat la această platformă se numără și UAT Cireșu, condusă de tatăl deputatului Alexandru Popa. În ciuda prieteniei pe care o afișează cu ministrul Burduja, se pare că deputatul nu reușește să-i convingă pe primarii liberali de necesitatea acestei platforme, dar nici pe tatăl său, care ar trebui să fie un exemplu pentru ceilalți liberali.

”Din 44 de UAT-uri, doar 9 sunt înrolate pe platforma ghișeul.ro. Asta înseamnă o rată de 20%, ceea ce este una dintre cele mai slabe la nivel național, din păcate. Avem înrolat municipiul Brăila și toate cele trei orașe, dar e cert că avem o problemă la nivel de comune. La nivel județean nu știu dacă sunteți pe ultimul loc din țară, dar oricum, sunteți printre ultimii.

Un prim apel către autoritățile locale de aici ar fi să se înroleze pe ghișeul.ro; noi le stăm la dispoziție cu echipa ministerului. E un proces simplu, nu costă mulți bani, e undeva la 10.000 lei toată dezvoltarea tehnică”,

a declarat Sebastian Burduja, ministrul Cercetării.

La conferința PNL-ului au fost chemate doar persoanele care nu îndrăznesc să deranjeze somnul liberal, motiv pentru care nimeni nu l-a întrebat pe Popa de ce taică-su nu s-a înscris în platformă, cu Primăria comunei pe care o conduce.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry