Ei sunt liberalii care au făcut de râs Brăila, pe un post național de televiziune! Canciu și Bucălău, apariție dezolantă la Realitatea Plus!

Cătălin Canciu și Alexandru Bucălău au participat, joi seara, la o emisiune realizată de Realitatea Plus, la Brăila. Alături de ei, în platou, s-au aflat europarlamentarul PSD Mihai Tudose și președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac.

Obișnuiți cu politica de mahala, făcută la colțul străzii, liberalii nu au făcut față discuțiilor pe teme naționale, ba mai mult, consilierul județean Alexandru Bucălău a cerut de mai multe ori ca subiectul emisiunii să revină la problemele locale.

Ajunși și la aceste subiecte, liberalii s-au plâns și au denigrat Brăila, până când inclusiv europarlamentarul Mihai Tudose le-a cerut să se oprească și să nu mai arunce cu noroi în orașul nostru. Au fost momente grele de digerat pentru brăilenii care trăiesc, muncesc și își cresc copiii aici. Să vezi pe un post național oameni pe care tu i-ai ales să te reprezinte și să lucreze pentru binele brăilenilor, certându-se, plasând responsabilitatea în curtea altora și aruncând cu noroi peste orașul Brăila. Urât… foarte urât, domnilor aleși!

Șeful lor, deputatul de la Cireșu și primul agricultor al județului Brăila, a fugit de confruntare. S-a dus la Sinaia, la o întâlnire a conducerii PNL. Putea să rateze câteva ore pentru a discuta problemele brăilenilor. Nu a făcut-o!

Întrebați despre viziunea lor cu privire la progresul Brăilei sau despre proiectele pe care le-au inițiat în calitate de aleși locali, Canciu și Bucălău au răspuns sec că ei ”nu contează” și că nu au majoritate. Acești indivizi, care se plâng cu fiecare suflare că nimic din Brăila nu le place și nimic nu este bun, nu au reușit să convingă electoratul că sunt în stare să guverneze, la nivel local. Am înțeles, e vina PSD-ului că brăilenii nu vă votează și în niciun caz nu e vina PNL-ului că nu reușește să vină cu un proiect pe care să-l susțină, nu majoritatea din consilii, ci brăilenii!

Ce faceți domnilor de la PNL cu miile de semnături pe care le-ați strâns de la brăilenii pe care i-ați mințit că veți micșora prețul la apă? Era un moment bun ca în această emisiune, extrem de importantă pentru Brăila, să veniți cu documente prin care să le arătați oamenilor că acest demers are o continuitate și că vă țineți de cuvânt. Nu s-a întâmplat nici acest lucru! Probabil, acțiunea în instanță va începe în campania electorală și va fi finalizată la sfântu’ așteaptă. Asta doar ca să mai marcați niște puncte electorale, pentru că altfel știți și voi că sunt doar minciuni gogonate.

Concluzia vizitei de ieri a dat-o chiar moderatorul, Anca Alexandrescu, pe pagina ei de Facebook:

”Sunt foarte multe lucruri care mai trebuie rezolvate… De la Spitalul judetean, Lacul Sărat, investiții etc! Dar infrastructura trebuie susținuta de la București. Un lucru e cert! Nu am avut acel sentiment de oraș prăfuit, cu relicve comuniste, cu buticuri post decembriste, afișe si bannere electorale! Si este primul județ in care atat cei de la PNL cat si cei de la PSD au primit presa cu brațele deschise! Mai mult, primarul din Brăila si președintele Consiliului judetean au avut curaj sa meargă la pas cu noi pe strada cateva ore! Mare curaj astăzi cand majoritatea politicienilor nu mai dau ochii cu romanii! Am sa revin la Brăila si cu emisiunea dar si cu copiii pentru a le arata tara lor!”

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry