L-AU LINIȘTIT! Un bărbat a fost trimis la psihiatrie, cu dosar penal, după ce a înjurat un echipaj de POLIȚIE, în trafic!

  • Un bărbat în vârstă de 33 de ani a vrut să-și arate mușchii în fața polițiștilor. Tânărul s-a ales cu dosar penal, două amenzi usturătoare și o ”minivacanță” la Spitalul de Psihiatrie.

Incidentul s-a produs în seara zile de marți, 16 mai, la intersecția B-dul Dorobanților cu Gării. Bărbatul recalcitrant era pasager în mașina care a depășit autospeciala Poliției, aflată în trafic, moment în care a început să-i înjure pe oamenii legii.

După ce a fost somat să tragă autoturismul pe dreapta, tânărul a coborât din autoturism și a manifestat un comportament agresiv asupra polițiștilor. După controlul corporal, asupra lui a fost găsit un cuțit de tip briceag. Pentru că nu se liniștea, polițiștii l-au încătușat și l-au condus la secție.

Pe numele individului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Acesta a fost sancționat acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.900 de lei pentru gesturi obscene, proferarea de injurii, adresarea de expresii jignitoare sau vulgare participanților la trafic și cu amendă, în valoare de 4.500 de lei fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială.

Din cauza comportamentului agresiv, bărbatul a fost trimis la Spitalul de Psihiatrie.

Reținerea agresorului a fost filmată cu telefonul mobil de către un trecător, lucru care i-a deranjat pe polițiști, deși se aflau într-un un spațiu public.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry