Le cerem iertare celor peste 200 de tineri frumoși! Să vă fie rușine, domnule profesor! Nu reprezentați cu cinste nici măcar partidul din care faceți parte!

Mare scandal în rândul liberalilor! Ditamai secretarul de stat nu a fost invitat și premiat la Gala de Excelență a Comunității Brăilene! Canciu s-a înjosit până la ultima suflare parafrazându-l pe Iosif Stalin!  

A fost un eveniment făcut 100% privat. Cu fonduri strânse cu greu de acești tineri minunați, de la diferite societăți private din Brăila. Repet, niciun leu nu a venit din partea administrației locale. Nu s-a cheltuit niciun leu din banii contribuabililor. Premiile au constat într-o diplomă, un buchet de flori și o plachetă personalizată.

Sponsorii evenimentului au fost: Bella Italia, Cofetăria Cool Chocolate, Portobello Brăila, TMR Carpet Clean, Chez Andrei, Brăila Mall și Regal Events & Ballroom.

Cu toate astea, președintele Organizației Municipale a PNL Brăila, secretarul de stat Cătălin Canciu, a coborât pe cea mai joasă treaptă a caracterului uman, a uitat că este ”un simplu profesor de geografie” și și-a bătut joc de oamenii care, fără niciun interes, fac lucruri excepționale în Brăila.

”Întrebarea este cine a făcut parte din juriu şi care au fost criteriile de jurizare?! După cum spunea Iosif Stalin, un părinte de bază al comunismului, <<Nu contează cine votează, contează cine numără voturile>>”, spune Canciu, făcând probabil confuzie între voturile de la partid și cele de la o gală în cadrul căreia au fost premiate faptele bune.

În ciuda faptului că a fost un eveniment privat, liberalii brăileni nu au putut să treacă peste lupta politică, ajunsă la cea mai joasă speță, și au aruncat cu noroi atât în cei peste 200 de tineri care au organizat evenimentul, cât și în câștigătorii Galei.

“Mulţumesc pe această cale şi PSD, care a dus comunismul pe culmi de glorie la Brăila. Sub deviza „Doar ai noştri”, cei doi şefi ai administraţiei locale, deşi încearcă să se ascundă ca o fată mare în spatele justificării că erau puberi la Revoluţie, demonstrează pe zi ce trece că au avut profesori buni şi că sunt supercalificaţi pentru a primi <<Premiul de excelenţă în promovarea comunismului>>”, continuă Canciu, făcând haz de munca a peste 200 de tineri, de proiectele premiate în cadrul galei, care au vizat inclusiv organizații non-guvernamentale pentru copii cu nevoi speciale, comunități ale minorităților naționale, asociații sportive, cluburi de robotică, asociații pentru seniori, asociații de mediu, civice, și unități de învățământ!

Să vă fie rușine, domnule profesor! Un personaj cu o astfel de gândire nu are ce căuta nici măcar în spatele catedrei, nici vorbă de conducerea vreunei instituții publice.

Ce a rezolvat Canciu, dintr-un foc, prin comentariile lui stupide? Păi vă zic eu: a scutit PNL-ul la Brăila de câteva mii de voturi. Puff… cu un comunicat de presă scris de oameni care în mod cert îi vor binele, i-a ajutat pe părinții și bunicii acestor tineri să aleagă încă de acum căsuța pe care vor pune ștampila la alegeri. Dacă adăugăm aici și invitații, premianții, rudele și cunoștințele acestora… ați înțeles ideea. PNL tinde spre primul loc în topul organizațiilor cu cele mai slabe rezultate din țară. Trebuie însă să remarcăm și să aplaudăm capacitățile acestui personaj. Să fim serioși, nu oricine poate pierde într-o secundă atâtea voturi. Îți trebuie ceva… aparte, ca să faci asta!

Dar nu numai Canciu are ce-i trebuie pentru a distruge liberalismul la Brăila. Nu…

Ieri am văzut cu tristețe cum directorul Clubului Sportiv Municipal, Anamaria Ioniță Necoară era ofuscată până la cer că o mână de oameni au strâns o sumă de bani și l-au premiat pe campionul nostru la înot, Denis Ghionu. Aaa… erau de la PSD oamenii ăia… asta era durerea? Nu faptul că din cauza unei legislații tâmpite administrația locală nu îl poate premia pe Denis cu bani de la bugetul local. Nu asta e problema ci faptul că niște oameni au ales să premieze performanța, din buzunarul lor. Halal lobby pentru un director de club sportiv municipal.

Ar fi mai multe de zis, însă brăilenii s-au convins singuri de garagara hahalerelor liberale. Comparativ cu acești tineri minunați care nu au avut niciun beneficiu financiar de pe urma acestui eveniment, monștrii liberali sunt plătiți din bani publici pentru a vă ataca copiii, nepoții, familia și prietenii.

În încheiere aș vrea să discutăm despre o lozincă care a devenit crez pentru deputatul președinte pe tot județul al liberalilor brăileni. Popa a spus, și nu o dată, că PNL-ul condus de el nu va face niciodată blat cu PSD-ul. Este cu adevărat amuzant să crezi că PNL Brăila are ce negocia. Nu știu ce povești le spune Popa liberalilor la partid, dar dacă cineva își imaginează că într-un oraș roșu, cum este Brăila, PSD are nevoie de PNL pentru a câștiga alegerile… îmi este clar nivelul la care se duc conversațiile la partid.

Domnule Popa, înțeleg că sună bine asta cu ”nu facem blat cu PSD-ul”, ați folosit voi lozinci mult mai abjecte, pe litoral, dar vă rog să le spuneți și liberalilor, care încă vă mai ascultă, faptul că, dacă în trecut au existat blaturi cu PSD, numai și doar liberalii au beneficiat de pe urma lor. Adică, pe înțelesul tuturor, v-au aruncat un os. De data asta, vă promitem că vom fi foarte atenți să apară în spațiul public orice blat. Fie el și de savarină!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry