Mesajul poliţiştilor: ”De data aceasta, grătarul îl facem acasă, în familie!”

În primul weekend din luna mai, polițiștii vor intensifica acţiunile pentru prevenirea răspândirii COVID 19, prin identificarea celor care nu respectă prevederile Ordonanțelor Militare, respectiv asigurarea unui climat de siguranţă rutieră.

Dispozitivele de poliție vor fi prezente în stradă, atât în municipiul Brăila cât și în localitățile din județ, și vor desfășura activități pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Pentru siguranţa cetățenilor, poliţiştii recomandă să respectaţi măsurile de distanţare socială, prevederile Ordonanţelor Militare şi să rămâneţi acasă.

Evitați aglomerațiile şi nu transformați aceaste zile în curse pentru cumpărături. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră. Cu toate că vremea se arată prietenoasă, de data aceasta, grătarul îl facem acasă, în familie. Sancțiunile pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare în vigoare sunt de la 2.000 la 20.000 de lei. Atragem atenţia că nu vor fi tolerate abaterile de la normele de convieţuire socială sau încălcările prevederilor Ordonanţelor Militare. Nu se va arăta toleranţă faţă de cei care nu inţeleg să respecte eforturile colective depuse în vederea reducerii numărului de îmbolnăviri cauzate de COVID-19, faţă de persoanele care cu bună ştiinţă nu vor înţelege că de data aceasta vom sărbatori acasă, doar în familie” atrag atenția polițiștii brăileni.