Mica Unire s-a sărbătorit la Viziru fără restricții, fără mască, cu horă și copii îmbrăcați în costume tradiționale, la -4°C!

Vizirenii nu au treabă cu pandemia, cu restricțiile și nici măcar cu frigul. Ziua de 24 ianuarie i-a găsit sărbătorind Unirea Principatelor Române în fața Primăriei, cu copii îmbrăcați sumar, în costume tradiționale, tremurând de frig într-o horă interzisă de autorități.

În imaginile postate pe Facebook se vede cum adulții erau îmbrăcați cu geci și paltoane, având căciuli pe cap, iar copiii în costume tradiționale, suportând cu greu cele -4°C. În mijlocul lor s-a aflat și primarul comunei, Ana Cornelia Măcrineanu, îmbrăcată în palton și cu tricolorul pus pe dos.

”O inițiativă de nota 10,dar pe copii așa îi scoateți dezbrăcați în ger și vânt?? Bine ca adulții au geci și căciuli…”, a comentat un internaut la clipul video postat pe Facebook, în care copiii joacă în horă în costume tradiționale.

Ținând cont de actuala situație pandemică, dar și de temperaturile scăzute, autoritățile vizirene au dat dovadă de lipsă de responsabilitate când au expus zeci de copii la astfel de manifestări.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry