Minorul, în vârstă de 15 ani, care a lovit cu bestialitate o septuagenară, în localitatea Corbu Nou, este în arest la domiciliu, pentru 30 de zile!

În noaptea de 26 ianuarie, în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila au fost sesizați  de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost lovită de persoane necunoscute.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că femeia ar fi observat în curtea locuinței sale două persoane necunoscute, iar la vederea acesteia, cei doi ar fi lovit-o, după care au fugit. Femeia, în vârstă de 73 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma activităților specifice efectuate, polițiștii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba de doi tineri, de 13 și 15 ani, ambii din satul Corbu Nou.


În această după-amiază, polițiștii l-au reținut pe tânărul de 15 ani, din satul Corbu Nou. De asemenea, instanța a dispus față de acesta măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Cei doi copii au sperat că nu va fi nimeni acasă, proprietara fiind decedată de la sfârșitul anului trecut. Fata acesteia se afla în localitate pentru a organiza pomana mamei. Camerele de supraveghere au surprins scenele de groază.

Pe imagini se observă cum un individ, cu gluga pe cap și mănuși pe mâini, intră în casa unei femei din satul Corbu Nou, comuna Măxineni. Totul s-a întâmplat în noaptea de 25 spre 26 ianuarie.

Stă mai puțin de 1 minut și pleacă, auzind, cel mai probabil, că proprietara imobilului, o femeie la vârsta a treia, s-a trezit. După ce iese pe ușă, în grabă, rămâne fără o mănușă, care se agăță în clanță. Se întoarce, o recuperează și se ascunde după casă.

Femeia, cu o lanternă în mână, iese în pragul ușii, iar apoi în curte. Acolo, individul se năpustește asupra acesteia și o lovește brutal de nenumărate ori. Pe filmarea de pe camera de supraveghere se aude cum femeia țipă și strigă cu toată puterea.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry