Neven Hrupec a semnat cu HC Dunărea: ”În România toate meciurile sunt dificile și nu poți intra relaxat pe teren! Trebuie să ne pregătim foarte bine!”

Conducerea Clubului HC Dunăra Brăila a reziliat contractul cu Morten Soubak și a reluat colaborarea cu Neven Hrupec.

Neven va antrena echipa până la sfârșitul sezonului iar, în funcție de rezultatele obținute, se va discuta despre prelungirea contractului.

Președintele Clubului, Adrian Manole, spune că era necesară o schimbare drastică, care să producă reacții în teren, jucătoarele având nevoie de mobilizare în această perioadă.

”După cum ați aflat deja, Morten Soubak nu va mai fi antrenorul echipei HC Dunărea Brăila. În urma rezultatelor deloc bune, din ultimele cinci etape, dar și din privința modului în care am disputat meciurile, am luat decizia, împreună cu stafful tehnic, de a rezilia de comun acord înțelegerea cu domnul antrenor.

L-am contactat pe domnul Neven, aveam nevoie de un antrenor care să știe echipa, să fie familiar cu ceea ce se întâmplă aici”,

a declarat președintele Clubului HC Dunărea, Adrian Manole.

În mandatul trecut, antrenorul Neven Hrupec a preluat conducerea tehnică a echipei brăilene după ce Aurelian Roșca a demisionat. În sezonul 2015–2016 a antrenat CSM Ploiești, cu care a și participat în Cupa EHF. Hrupec are patru titluri de campion cu Podravka Vegeta și a fost și selecționerul Italiei. Cu el pe banca tehnică, HC Dunărea a realizat cea mai bună performanță în cupele europene.

”Simt că m-am întors acasă. Am amintiri foarte frumoase aici și în mintea mea eram sigur că mă voi întoarce în Brăila, dar nu m-am așteptat să fie atât de repede. Așa este viața unui antrenor. Știu că echipa este într-o perioadă dificilă, dar voi încercat să dau totul, din inimă. Cu toate cunoștințele mele sper să ridicăm echipa și să urcăm în clasament.

Cred că obiectivul principal ar trebui să fie câștigarea următorului meci cu Știința București. Iar obiectivul meu este de a pregăti echipa cât mai bine. În România toate meciurile sunt dificile și nu poți intra relaxat pe teren. Trebuie să ne pregătim foarte bine. Toate meciurile vor fi grele și sper să trecem, de fiecare în parte, victorioși. Vom face tot ce este posibil, în condițiile actuale, ca să ajungem mai sus în clasament”,

a declarat antrenorul Neven Hrupec.

Etapa a XVI a se va disputa în deplasare în data de 23 februarie 2022, împotriva echipei CSU Știința București.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry