Părinții nu își mai lasă copiii la cursuri! Au fost emise două certificate medico-legale! Elevi de clasa a IV-a bătuți și terorizați de un coleg!

”Colectivul părinților clasa a IV-a A vă aduce la cunoștință că în urma agresiunilor repetate, atât fizice cât și verbale, săvârșite de către elevul Dan C. asupra copiilor noștri, am decis ca începând cu data de 08.02.2022 copiii noștri să nu mai participe fizic la orele de curs, până nu va fi soluționată această problemă”, semnează 15 părinți ai căror copii urmează cursurile Școlii ”Sf. Andrei”, din Brăila.

Așa începe strigătul de ajutor al părinților, care abia acum a răsunat și în Inspectoratul Școlar Județean. Părinții spun că elevii sunt agresați fizic și verbal de trei ani de zile, timp în care s-au schimbat învățători, s-au făcut plângeri, însă nu s-a luat nicio măsură.

Lucrurile au escaladat însă în momentul în care copiii au ajuns acasă cu vânătăi. Doi dintre părinți au mers și au scos certificate medico-legale, pe care le-au trimis apoi la Inspectoratul Școlar Județean.

Contactat telefonic, Cătălin Canciu, șeful Inspectoratului Școlar General a declarat că s-a demarat o ancheta administrativă. Inspectoratul a primit documentele constatatoare și plângerile semnate de către părinți, iar mâine se va întâlni cu directorul Școlii ”Sf. Andrei”, Rotaru Cătălina, pentru a media această problemă.

Șeful inspectoratului, Cătălin Canciu, a mai precizat faptul că a găsit o atitudine ostilă din partea directorului, Cătălina Rotaru acuzându-i pe ceilalți copii din clasă de instigarea conflictului.

Mai mult, după ce au fost depuse plângerile la Inspectoratul Școlar, se pare că directorul a făcut o anchetă în rândul elevilor pentru a stabili care sunt părinții care au îndrăznit să treacă peste capul ei.

Elevul care ar fi cauzat aceste probleme se pare că este crescut de o bunică, părinții fiind plecați din țară.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry